diumenge, 31 d’agost del 2008

I fins ací el Xiringo'08. Perquè açò s'acaba... però l'any que vé més

IMATGES DEL CAP DE SETMANA

Jam session:
Festa electrònica:
Toni el de l'Hostal i Navarrete:
Apa, Trini i Josemi en VEUS I PARAULES, cant d'estil improvisat:

Com podeu vore, la festa s'allarga més enllà del programa oficial d'actes. Hem estat totes les nits d'agost des del dia 8, i ara ha arribat el moment de la cloenda. Repassem el que va significar el darrer cap de setmana del Xiringo'08:

La festa el divendres passat va ser un èxit de públic i vam poder gaudir de la millor mostra de cant d'estil valencià (un dels referents és natural de Godella) així com el cant sinverguensero de Toni el de l'Hostal acompanyat de l'amic Navarrete. Més endinsada la nit tinguèrem Jam sesion mostrant el gran potencial musical que ofereix el poble i l'Horta Nord.
Dissabte els companys del periòdic L'ACCENT van fer un sopar a benefici d'aquest periòdic de difusió en casals i ateneus dels Països Catalans. A l'escenari 1 (i únic) tinguèrem música electrònica fins ben entrada la matinada, amb un públic incessant i amb ganes que passe l'any per gaudir del proper Xiringo 2009. Si és que fèiem falta, i no ens donen ni les gràcies.


Doncs bé, fins ací hem aplegat el Xiringo'08, amb moltes hores de diversió i algunes que altres no tant. L'any vinent esperem trobar-vos per ací, amb nosaltres, i nosaltres esperem poder estar altre any passant-ho tan bé com enguany amb ses camarades, amb la gent jove de Godella i de la resta de la contrada o l'Horta Nord.

Diem un escèptic 'esperem' donat que muntar el xiringo'08 no ha estat feina fàcil i menys encara amb els impediments i obstacles que ens hem trobat per part d'alguna gent o autoritat de qui esperàvem més o això semblava en un primer moment. Salvat aquests impediments, la festa ha sigut tot un èxit no cal dir-ho, i el comportament cívic de la gent, i per part de l'organització vé a demostrar una vegada més que som gent sèria i amb qui poder treballar.
Perquè el poble s'ho mereix i perquè tots som poble.